Stație De Tracțiuni Și Flotări La Paralele Pentru Exterior Anterior Stație De Tracțiuni Și Flotări La Paralele Pentru Exterior

Bară De Tracțiuni De Exterior

SKU
KSOZ001
| EAN
5907618100557

Antrenament în aer liber pentru culturiștii ambițioși: cu bara de tracțiuni de exterior, confortabilă și sigură, îți vei putea întări spatele, brațele, pieptul și mușchii abdominali și îți poți asigura o formă fizică optimă cu exerciții de rezistență și gimnastică.

452,20 RON
Incl. TVA plus transport
în stoc
Timp de livrare:
Transport gratuit
Retururi fără bătăi de cap

Bară de tracțiuni de exterior robustă, pentru antrenamente de stradă

Cu ajutorul acestei bare de tracțiuni de exterior îți poți muta antrenamentul afară pentru a respira aer proaspăt în timp ce execuți exercițiile de forță!

Exerciții în aer liber trage în sus bar
trenner logo

Bară de tracțiuni pentru antrenamente variate în aer liber

Nu ai chef să te antrenezi într-o sală de sport mohorâtă? Atunci această bară de tracțiuni de exterior ar putea fi exact ce-ți trebuie. Cu bara de tracțiuni îți vei putea antrena forța, rezistența și îți poți crește performanțele fizice la fiecare sesiune de antrenament. Un antrenament regulat în care sunt incluse tracțiunile îți întărește spatele, umerii, brațele și antebrațele. De asemenea, poți folosi această bară de tracțiuni pentru a-ți întări și defini mușchii abdominali.

Bară de tracțiune în aer liber
trenner logo

Condiții perfecte

Bara de tracțiuni de exterior oferă condiții perfecte pentru un antrenament variat, deoarece distanța dintre bară și podea este una generoasă, de 205 centimetri. O lățime de 150 de centimetri oferă suficientă libertate de mișcare.

Prim-planul barei transversale
trenner logo

Design compact

O construcție solidă este cel mai important criteriu de calitate pentru o bară de tracțiuni pentru exterior. Acest model convinge prin construcția sa compactă și finisajul atent realizat. Cadrul este format din două segmente care sunt înșurubate în siguranță cu un conector intern. Datorită acoperirii de înaltă calitate, bara de tracțiune este protejată în mod optim împotriva influențelor externe - nici umezeala, nici lumina soarelui sau fluctuațiile de temperatură nu pot cauza deteriorarea barei de tracțiuni de exterior.

Vizualizați conexiunea cu șuruburi
trenner logo

Montare stabilă

Elementele cadrului au fost prelungite cu 70 de centimetri, astfel încât să poată fi montate sub pământ. Și în acest caz, fiecare detaliu a fost atent gândit: poți folosi șuruburi pentru a detașa bara de tracțiune de la bază, pentru depozitarea pe timp de iarnă și pentru a economisi spațiu.

Elemente de cadru pentru ancorarea în podea
trenner logo

Suport pentru accesoriile de box

Dorești să îți maximizezi distracția în timpul antrenamentului? Totul a fost gândit în detaliu la construcția sa: o clemă detașabilă îți oferă posibilitatea de a agăța un sac de box.

Punching sac de suspendare
trenner logo

Înălțime ideală

Sacul de box poate fi așezat la înălțimea perfectă, iar distanța mare a cadrului permite un antrenament de box cu libertate totală de mișcare.

*Sacul de perforare nu este inclus.

Sac de box

DATE TEHNICE

  • Greutate totală: 20 kg
  • Dimensiuni: 2.705 x 1.650 x 50 mm
  • Sarcina maximă: 150 kg
  • Înălțimea barei deasupra podelei: 2.035 mm
  • Adâncimea de montare a barei în podea: min. 600 mm
  • Suport pentru accesorii de box și alte echipamente: poate fi încărcat până la 80 kg
  • Acoperită cu pulbere
  • Cadru din oțel solid

INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLAREDate tehnice - Cadru din oțel solid

K-Sport România – Instrucțiuni de siguranță


Informare a utilizatorului:
Te rugăm să folosești produsul doar în scopul destinat, pentru uzul casnic. Orice alt tip de utilizare poate duce la deteriorarea produsului sau a ceea ce se află în preajma acestuia. Reconstruirea sau modificarea produsului va compromite siguranța acestuia. Atenție: pericol de rănire! De asemenea, te rugăm să respecți instrucțiunile furnizate cu privire la asamblare și siguranță.

Utilizare:
Acest dispozitiv de antrenament trebuie utilizat numai de persoanele adulte! Antrenamentul extrem, incorect și/sau neplanificat poate cauza prejudicii sănătății! Începe întotdeauna sesiunile de antrenament cu o sarcină scăzută și crește-o uniform și ușor în timpul acestuia. Întotdeauna înainte de orice tip de antrenament este bine să faci încălzirea mușchilor.

Întreținere și îngrijire:
Verifică toate componentele pentru a observa dacă sunt deteriorate sau dacă sunt fixate corespunzător înainte de fiecare folosire. Dacă este necesar, curăță aparatul cu o cârpă umedă și puțin săpun. Șterge folosind suficientă apă curată și apoi lasă să se usuce complet înainte de utilizare.

Eliminare:
Acest aparat NU trebuie aruncat împreună cu deșeurile menajere. Pentru o eliminare corespunzătoare, te rugăm să contactezi punctele publice de colectare a deșeurilor din comunitatea ta.
Scrie o recenzie
Write a ReviewBară De Tracțiuni De Exterior
To Top