Stație Calistenică De Tracțiuni Cu Monkey Bar

SKU
KSOZ006
| EAN
5907618101479

Dorești să îți diversifici antrenamentul și să faci exerciții nu doar în interior, în sala de gimnastică de acasă, ci și în aer liber, în grădină, la aer curat? La K-Sport vei găsi echipamentul potrivit pentru antrenamentul ambițios de stradă. Cu această stație de gimnastică multifuncțională cu monkey bars, grădina ta va deveni un parc de antrenament stradal.

3.311,77 RON
Incl. TVA plus transport
Epuizat din stoc
Timp de livrare:

Transport gratuit
Retururi fără bătăi de cap

Stație calistenică pentru antrenamentul în aer liber

Mulți fani ai sportului apreciază antrenamentul în aer liber ca fiind completarea perfectă a culturismului, în sala de sport de acasă sau în sala de fitness. Datorită alimentării optime cu oxigen, vei obține rezultate mai bune la antrenament. Descoperă alternativa optimă la antrenamentul clasic de forță - cățăratul pe o stație prevăzută cu mokey bar este unul dintre cele mai vechi exerciții care poate oferi distracție și varietate programului tău de antrenament. Calistenia, antrenamentul cu propria greutate, este extrem de eficient, iar această stație de calistenie în aer liber îți oferă cele mai bune condiții pentru acest lucru.

Exerciții stație de exerciții calistenice
trenner logo

Stație calistenică cu spalier

Barele îți oferă condițiile ideale pentru a-ți spori forța și flexibilitatea. Vei putea consolida multe grupe musculare folosind această stație calistenică - echipamentul perfect pentru antrenamentul tău în aer liber.

Stație de calistenie cu bare de perete
trenner logo

Siguranță maximă datorită construcției stabile

Cadrul stației de calistenie este format din opt coloane stabile care sunt ancorate în subteran, astfel încât este garantată o fixare absolut sigură, iar construcția nu se balansează și nici nu se clatină, chiar și atunci când este folosită de mai multe persoane în același timp.

Stație de gimnastică
trenner logo

Distracție fără limite la antrenament

Antrenează-te așa cum îți place - pe spalier îți poți dezvolta mușchii tricepsului și umerii cu flotări, dar poți să-ți lucrezi întreaga musculatură a părții superioare a corpului cu tracțiuni. De asemenea, barele spalierului sunt ideale pentru stretching, exerciții de încălzire și exerciții cu benzi de fitness și aerobic. Vei obține rapid rezultate vizibile, deoarece silueta ți se va schimba, iar postura ta va beneficia și ea de aceste exerciții.

Bare de perete și bare de maimuță în aer liber
trenner logo

Antrenamente la un nou nivel

Cu această stație calistenică te vei putea antrena la un nou nivel, deoarece, pe lângă barele de perete, monkey bars oferă și alte opțiuni pentru a face din antrenamentul tău unul cât mai variat. Această stație cu monkey bars în aer liber îți permite să faci exerciții în poziție suspendată, acestea lucrând mai multe grupe musculare în același timp. Distanța dintre trepte și podea a fost aleasă astfel încât să poți ajunge în siguranță la podea din orice poziție.

Bare de maimuță în aer liber
trenner logo

Distracție nelimitată în timpul exercițiilor fizice!

Pentru a-ți garanta că nu te vei plictisi, am echipat stația de gimnastică cu un cârlig special de care să agăți un sac de box. Acest cârlig se va monta în câțiva pași simpli și îl vei putea scoate din nou la fel de ușor, astfel încât să faci tracțiuni într-un mod cât mai confortabil cu putință, fără a exista riscul de accidentare.

* Sacul de box nu este nu inclus în livrare.

Stație de calistenie cu sac de box

DATE TEHNICE

  • Dimensiuni: 3.050 x 2.700 x 1.600 mm
  • Înălțimea barelor de maimuță: 2.035 mm
  • Lungimea barelor Monkey Bar: 1.100 mm
  • Lățimea barelor Monkey: 800 mm
  • Sarcina maximă: 175 kg
  • Rezistent la intemperii
  • Acoperit cu pulbere
  • Cadru din oțel solid

INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLAREDate tehnice - Stație Calistenică De Tracțiuni Cu Monkey Bar

K-Sport România – Instrucțiuni de siguranță


Informare a utilizatorului:
Te rugăm să folosești produsul doar în scopul destinat, pentru uzul casnic. Orice alt tip de utilizare poate duce la deteriorarea produsului sau a ceea ce se află în preajma acestuia. Reconstruirea sau modificarea produsului va compromite siguranța acestuia. Atenție: pericol de rănire! De asemenea, te rugăm să respecți instrucțiunile furnizate cu privire la asamblare și siguranță.

Utilizare:
Acest dispozitiv de antrenament trebuie utilizat numai de persoanele adulte! Antrenamentul extrem, incorect și/sau neplanificat poate cauza prejudicii sănătății! Începe întotdeauna sesiunile de antrenament cu o sarcină scăzută și crește-o uniform și ușor în timpul acestuia. Întotdeauna înainte de orice tip de antrenament este bine să faci încălzirea mușchilor.

Întreținere și îngrijire:
Verifică toate componentele pentru a observa dacă sunt deteriorate sau dacă sunt fixate corespunzător înainte de fiecare folosire. Dacă este necesar, curăță aparatul cu o cârpă umedă și puțin săpun. Șterge folosind suficientă apă curată și apoi lasă să se usuce complet înainte de utilizare.

Eliminare:
Acest aparat NU trebuie aruncat împreună cu deșeurile menajere. Pentru o eliminare corespunzătoare, te rugăm să contactezi punctele publice de colectare a deșeurilor din comunitatea ta.
Scrie o recenzie
Write a ReviewStație Calistenică De Tracțiuni Cu Monkey Bar
To Top