Plata si livrarea

1. Plata Produselor

Modalitățile de plată acceptate pe Website ksport.ro sunt următoarele:

  • a.plata în sistem ramburs;
  • b. plata cu card;
  • c. plata prin PayPal in curand (in momentul de fata plata prin Paypal nu este activate);
  • d. plata cu card de cumpărături sau card de credit în rate egale fără dobândă in programele afistae pe site

Plata în sistem ramburs

La livrarea comenzii prin curier rapid poți achita contravaloarea în sistem ramburs, cu numerar. Posibil ca unii curieri sa aiba POS si sa se poata plati si cu cardul la curier, insa aceasta posibilitae trebuie luata ca exceptie, nu putem garanta aceasta posibilitate.

  • Plata online cu card la plasarea Comenzii

Produsele comandate pe Website pot fi achitate online, cu card bancar, în momentul plasării comenzii. Toate plățile online sunt procesate prin intermediul PAYU. Website-ul nu va solicita sau stoca datele cardului tău, se va face trimitere la procesatorul de plati PAYU. Pentru finalizarea corectă a tranzacției trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului. Indiferent de valuta pe care o aveti în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb folosit de banca emitentă a cardului.
Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (i.e. fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre părți nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau încerca din nou procesarea plății cu un card valid.
Vă rugăm să aveți în vedere ca efectuarea plății online cu card bancar nu garantează Acceptarea Comenzii. În cazul în care Acceptarea Comenzii nu are loc în termenul de maxim 24 de ore, suma de bani plătită va fi restituită în contul dumneavoastră, în cel mai scurt timp, în conformitatea cu politicile băncii Vânzătorului și ale băncii dumneavoastră cu privire la procesarea plăților.


2. Livrarea produselor

Livrarea Produselor din Comanda acceptată de Vânzător prin e-mail sau telefon (mesajul automat de confirmare al comenzii nu este o acceptare de livrare si se confirma ca am primit comanda) se face prin curier la adresa menționată de Client în procesul de transmitere a Comenzii. Documentele aferente livrarii: factura, instructiuni, certificate de garantie se livreaza pe mail la adresa specificata de client in Livrarea Produselor comandate online se face doar pe teritoriul României, prin firme de curierat agreate de catre depozit.

  • Comenzile plasate până în ora 15:45 și pentru care a fost transmisă Acceptarea Comenzii de către Vânzător se vor livra în 48 de ore de la Acceptarea Comenzii
  • Comenzile plasate după ora 15:45 și pentru care a fost transmisă Acceptarea Comenzii de către Vânzător se vor livra în 72 de ore de la Acceptarea Comenzii
  • Comenzile plasate vineri, după ora 15:45, sâmbătă și duminică, zile nelucratoare se vor procesa în prima zi lucratoare și se vor livra în 48 de ore de la Acceptarea Comenzii

Costul de livrare este suportat de catre furnizor.

În toate cazurile timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc. Vă rugăm să consultați dispozițiile cu privire la Transmiterea și Acceptarea unei Comenzi din secțiunea Termeni și Condiții de pe Website.

După livrarea Produselor, îți recomandăm să verifici conținutului coletului, integritatea și aspectul produselor și accesoriilor. Orice reclamație trebuie notificată în scris sau telefonic în maxim 48 de ore de la livrarea Produselor. Orice reclamație ulterioară în acest sens, nu va fi luată în considerare.
Nu ne asumăm întârzierile cauzate de activitatea firmelor de curierat. Termenele de livrare pot fi decalate cu un interval de timp care este în afara controlului furnizorului. din cauza întărzierilor în activitatea de curierat.
Prin transmiterea Comenzii pe Website acceptați acest fapt, fiind înștiințat de eventuale întârzieri în livrarea Produselor, atât prin prezentii furnizorului, cât și prin email-ul de Acceptare a Comenzii.
Pentru informații complete cu privire la Termenii și Conditiile aplicabile Comenzii dumneavoastră, vă rugăm să consultați secțiunea dedicată de pe Website.

To Top