Despre noi

ECHIPAMENTE DE CALITATE SUPERIOARĂ LA PREȚURI COMPETITIVE

Noi, cei de la K-SPORT suntem pasionați de fitness. Ne mândrim că putem oferi cele mai bune echipamente de fitness pentru sala de forță de acasă la cele mai bune prețuri posibile. Toate echipamentele noastre au fost concepute în urma consultărilor cu culturiști, instructori de fitness, boxeri și proprietari de săli de sport, pentru a ne asigura că fiecare echipament este perfect pentru rolul și scopul său. În fiecare etapă, prin proiectarea, fabricarea și testarea inițială a echipamentelor, am verificat în mod constant punctele slabe, defecte de proiectare și, cu contribuția utilizatorului, ne-am perfecționat produsele pentru a fi lider mondial.


About Us Image1

Toate echipamentele noastre, de la aparatele multifuncționale de top, de tip Power Cage, până la rolele din spumă, durabile, au fost supuse celor mai amănunțite și riguroase teste pentru a putea garanta siguranța, indiferent dacă ești un culturist experimentat sau unul începător.


About Us Image2

Oferim o mare varietate de produse pentru a se potrivi fiecărei cerințe. Fie că ești în căutarea unui echipament pe care nu îl ai, fie că dorești să construiești o întreagă sală de sport acasă, K-SPORT are produsul de care ai nevoie. Fiecare echipament pe care îl vindem a fost proiectat, realizat și testat de K-SPORT. Toate echipamentele noastre de gimnastică sunt fabricate în U.E., folosind oțel polonez de calitate superioară. Acesta este apoi acoperit cu pulbere pentru a garanta longevitatea și ușurința în utilizare.


About Us Image3

Știm că echipamentele pe care le producem trebuie să fie capabile să suporte utilizări intense, zilnice, așa că în timpul procesului de fabricație, examinăm cele mai mici detalii ale acestora pentru a garanta, confort, stabilitate și longevitate. Suntem mândri de calitatea produselor pe care le fabricăm și de procesele de control al calității pe care le realizăm cu o foarte mare meticulozitate. Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi.

NOI FACEM OAMENII MAI PUTERNICI

To Top