Aparat Fitness Perete Anterior Aparat Fitness Perete Exerciții

Aparat Fitness Multifuncţional Lat Pull Down

SKU
KSSL116
| EAN
5907618101592

Ești în căutarea unei stații profesionale de antrenament care să îmbunătățească atât funcțional cât și vizual sala ta de sport de acasă? Cu acest aparat fitness ești complet echipat pentru a ajunge cu întregul corp în cea mai bună formă posibilă.

1.106,70 RON
Incl. TVA plus transport
Epuizat din stoc
Timp de livrare:

Transport gratuit
Retururi fără bătăi de cap

Antrenament eficient de forță cu aparatul fitness lat pull down, cu montare pe perete

Acest aparat fitness multifuncțional implică antrenamente solicitante care îți vor solicita aproape toate grupele musculare.

Aparat fitness multifuncţional lat pull down exerciții
logo separator

Aparat fitness multifuncțional pentru utilizarea acasă – roțile cu rulmenți oferă condiții confortabile de antrenament

Ne proiectăm echipamentele pentru antrenament pentru culturismul profesionist și utilizăm doar materiale robuste, de calitate superioară: roțile aparatului fitness lat pull down sunt produse dintr-un plastic special și au rulmenți cu bile, garantând astfel o durată lungă de viață, neafectând în niciun fel tracțiunile tale pentru un spate definit și armonios. Adânciturile din roți asigură fixarea sigură a aparatului fitness multifuncțional – chiar și în cazul mișcărilor bruște, roțile vor rămâne fără probleme pe loc, iar cablul de oțel de care tragi, își va păstra forma, fără să se îndoaie.

Vedere detaliată a rolului de tragere a cablului lat în jos
logo separator

Scripete pentru cablu superior – pentru antrenamentul perfect al întregii părți superioare a corpului

Scripetele superior oferă o varietate de posibilități pentru antrenarea spatelui, brațelor, umerilor și a mușchilor pectorali. Bureții confortabili pentru picioare oferă un suport stabil, iar bara pentru spate transformă acest aparat fitness multifuncțional în soluția perfectă pentru culturiștii ambițioși.

Vizualizați tragerea cablului superior
logo separator

Atenția la detalii pentru antrenamente creative – scripete suplimentar pentru cablul din mijloc

Cu scripetele suplimentar, integrat în bara verticală, am adăugat o funcție esențială acestui echipament inteligent de fitness. În plus, la scripeții cablului inferior și a celui superior, vei avea la dispoziție un alt scripete, reușind astfel să-ți antrenezi perfect tricepsul. Întinderea brațelor deasupra capului, în timp ce stăm în picioare sau așezat, este un exercițiu extrem de eficient pentru tonifierea mușchilor brațelor.

Vezi tragerea cablului de mijloc
logo separator

Scripetele cablului inferior – aparat de vâslit care ajută la creșterea rezistenței și a forței

Scripetele cablului inferior este ideal pentru umeri, dacă este folosit ca un aparat de vâslit, dar și pentru toți mușchii spatelui și bicepsului. Poți folosi foarte ușor cablul de care tragi, ca un aparat de vâslit, deoarece suportul pentru picioare, realizat dintr-o tablă groasă, oferă un suport excelent pentru fiecare exercițiu realizat în timp ce stai așezat. Plăcile pentru picioare sunt fixate foarte bine în cadrul turnului aparatului multifuncțional și îi maximizează stabilitatea. Poziția verticală de montare, asigură că greutatea ta împreună cu cea a stației de antrenament, duce la o stabilitate mai bună – smucirile nedorite fiind astfel prevenite.

Vedere a cablului inferior de tragere
logo separator

Ridicarea greutății

Bara robustă pentru suportul greutății a fost ranforsată, astfel încât aceasta să poată susțină mai multe greutăți, simultan. În pachet sunt incluse și două cleme de siguranță, cu ajutorul cărora este blocată greutatea după fiecare aplicare. Te poți antrena relaxat în orice poziție și te poți baza pe faptul că întregul aparat de fitness multifuncțional va rămâne nemișcat chiar și în timpul exercițiilor dinamice.

Vizualizați înregistrarea greutății

DATE TEHNICE

  • Dimensiuni: 1.980 x 1.100 x 1.250 mm
  • Sarcina maximă: 150 kg
  • Diametrul frânghiei: 5 mm
  • Lățime bară de tragere cablu: 1.100 mm
  • Acoperit cu pulbere
  • Cadru solid, din oțel

INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLAREDate tehnice - Aparat fitness multifuncţional lat pull down

K-Sport România – Instrucțiuni de siguranță


Informare a utilizatorului:
Te rugăm să folosești produsul doar în scopul destinat, pentru uzul casnic. Orice alt tip de utilizare poate duce la deteriorarea produsului sau a ceea ce se află în preajma acestuia. Reconstruirea sau modificarea produsului va compromite siguranța acestuia. Atenție: pericol de rănire! De asemenea, te rugăm să respecți instrucțiunile furnizate cu privire la asamblare și siguranță.

Utilizare:
Acest dispozitiv de antrenament trebuie utilizat numai de persoanele adulte! Antrenamentul extrem, incorect și/sau neplanificat poate cauza prejudicii sănătății! Începe întotdeauna sesiunile de antrenament cu o sarcină scăzută și crește-o uniform și ușor în timpul acestuia. Întotdeauna înainte de orice tip de antrenament este bine să faci încălzirea mușchilor.

Întreținere și îngrijire:
Verifică toate componentele pentru a observa dacă sunt deteriorate sau dacă sunt fixate corespunzător înainte de fiecare folosire. Dacă este necesar, curăță aparatul cu o cârpă umedă și puțin săpun. Șterge folosind suficientă apă curată și apoi lasă să se usuce complet înainte de utilizare.

Eliminare:
Acest aparat NU trebuie aruncat împreună cu deșeurile menajere. Pentru o eliminare corespunzătoare, te rugăm să contactezi punctele publice de colectare a deșeurilor din comunitatea ta.
Scrie o recenzie
Write a ReviewAparat Fitness Multifuncţional Lat Pull Down
To Top