Bară Mobilă De Tracţiuni Şi Flotări Anterior Bară Mobilă De Tracțiuni Și Flotări

Swedish Ladder Wall Set – Spalier Gimnastică

SKU
KSSL0100
| EAN
5907618100977

Un set unic de antrenament pentru exerciții complexe. Produsul de bază este spalier gimnastică KSSL095, acesta fiind ideal pentru exerciții de rezistență și forță. Setul este completat de o bară pentru tracțiuni și două bare pentru flotări la paralele KSSL080/3, care pot fi montate în două feluri. Cel de-al treilea element este banca pentru abdomene.

1.423,24 RON
Incl. TVA plus transport
Epuizat din stoc
Timp de livrare:

Transport gratuit
Retururi fără bătăi de cap

Un set complet pentru antrenamente: bare orizontale de perete, împreună cu o bară pentru tracțiuni și, nu în ultimul rând, barele pentru flotări la paralele

Ai de gând să-ți creezi propria sală de sport și să te apuci serios de antrenamente? Dacă răspunsul este da înseamnă că acest echipament unic pentru antrenament este cea mai bună alegere deoarece are următoarele componente: spalier gimnastică, bară pentru tracțiuni și bare pentru flotări la paralele.

Exerciții swedish ladder wall set
logo separator

Bară universală pentru tracțiuni

Versatilitate maximă: cu acest dispozitiv complex pentru antrenamente, te poți bucura de spalierul pentru gimnastică, inclusiv de banca pentru abdomene, bara de tracțiuni și de barele pentru flotări la paralele, precum și de cârlige speciale pentru accesoriile de fitness. Acest spalier gimnastică servește drept suport pentru montarea barei de tracțiuni, în felul acesta cel care se antrenează putând realiza antrenamente complexe pentru spate, umeri și abdomen. Datorită distanței de 60 de centimetri între bara principală și barele paralele, bara pentru tracțiuni oferă un confort optim pentru antrenamente.

Bare de perete cu bară de tracțiune
logo separator

Mânere confortabile

Mânerele cauciucate ale barei de tracțiuni pot fi folosite pentru o gamă diversă de exerciții – cele mai depărtate mânere au între ele o distanță de 110 cm, cele din mijloc una de 60 cm, iar cele mai apropiate, doar o distanță de numai 20 cm. Această așezare a mânerelor îți permite antrenarea corespunzătoare a diferitelor grupe de mușchi.

Mânere
logo separator

Barele pentru flotări la paralele și exerciții abdominale

Bara este atașată spalierului pentru gimnastică cu cârlige solide, sudate, și are mânere reglabile (extensibile până la 16 centimetri) și un spătar căptușit, confortabil.

Batoane pentru dips
logo separator

Modificare rapidă

Flotări la paralele, întinderi pentru picioare și alte exerciții care întăresc mușchii tricepsului precum și pe cei abdominali, toate pot fi executate la acest set de palier gimnastică. Trecerea de la bara pentru tracțiuni la barele pentru flotări la paralele este extrem de simplă putându-se realiza cu ușurință în timpul antrenamentului.

Posibilități de variație
logo separator

Cu bancă înclinată

Posibilitățile de antrenament sporesc considerabil datorită băncii înclinate. Poți atașa banca oricărei bare a spalierului pentru gimnastică, astfel putând să lucrezi mușchii abdomenului precum și pectoralii. De exemplu, poți utiliza banca pentru presa cu gantere, corpul fiind poziționat cu capul în jos. Căptușeala groasă, elastică, realizată din spumă, împreună cu suprafața robustă, ușor de întreținut, oferă un confort excelent.

Bancă înclinată
logo separator

Aparat multifuncțional, ideal pentru antrenamentele solicitante

Bara pentru tracțiuni este prevăzută cu un cârlig de prindere, de care poți atașa un sac de box, pentru a-ți face antrenamentele mai provocatoare și variate, distrându-te în timp ce te antrenezi.

Swedish ladder wall set

DATE TEHNICE

 • Greutate totală: ca. 42 kg
 • Încărcătura maximă: 250 kg
 • Înălțimea spalierului: 2.150 mm
 • Lățimea spalierului: 783 mm
 • Lățimea tijei: 1.100 mm
 • Distanța până la perete: 200 mm
 • Distanța dintre tije: 240 mm
 • Profil: 40 x 40 mm
 • Diametrul barei: 26,9 mm
 • Dimensiunile băncii pentru antrenament: 1,100 x 280 mm
 • Adâncimea mânerelor barei, reglabilă în intervalul de 160 mm
 • 3 perechi de mânere, la intervale de 20, 60 și 110 cm
 • Cârlig pentru accesorii de box: sarcina maximă până la 80 de kg
 • Vopsit electrostatic
 • Cadru solid, din oțel

INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLAREDate tehnice - Swedish Ladder Wall Set – Spalier Gimnastică

K-Sport România – Instrucțiuni de siguranță


Informare a utilizatorului:
Te rugăm să folosești produsul doar în scopul destinat, pentru uzul casnic. Orice alt tip de utilizare poate duce la deteriorarea produsului sau a ceea ce se află în preajma acestuia. Reconstruirea sau modificarea produsului va compromite siguranța acestuia. Atenție: pericol de rănire! De asemenea, te rugăm să respecți instrucțiunile furnizate cu privire la asamblare și siguranță.

Utilizare:
Acest dispozitiv de antrenament trebuie utilizat numai de persoanele adulte! Antrenamentul extrem, incorect și/sau neplanificat poate cauza prejudicii sănătății! Începe întotdeauna sesiunile de antrenament cu o sarcină scăzută și crește-o uniform și ușor în timpul acestuia. Întotdeauna înainte de orice tip de antrenament este bine să faci încălzirea mușchilor.

Întreținere și îngrijire:
Verifică toate componentele pentru a observa dacă sunt deteriorate sau dacă sunt fixate corespunzător înainte de fiecare folosire. Dacă este necesar, curăță aparatul cu o cârpă umedă și puțin săpun. Șterge folosind suficientă apă curată și apoi lasă să se usuce complet înainte de utilizare.

Eliminare:
Acest aparat NU trebuie aruncat împreună cu deșeurile menajere. Pentru o eliminare corespunzătoare, te rugăm să contactezi punctele publice de colectare a deșeurilor din comunitatea ta.
Scrie o recenzie
Write a ReviewSwedish Ladder Wall Set – Spalier Gimnastică
To Top