Stand Bară Greutăţi Multilevel Anterior Stand Bară Greutăţi Multilevel Exerciții

Suport Bară Greutăți

SKU
KSH015
| EAN
5907618100113

Antrenamentul cu un barbell rack este perfect pentru antrenarea celor mai mari grupe musculare, într-un mod țintit. Din acest motiv, antrenamentul cu halteră este unul dintre clasicele culturismului. Pentru un antrenament sigur și eficient, ai nevoie de un suport bară greutăți pe lângă nelipsita halteră.

464,10 RON
Incl. TVA plus transport
Epuizat din stoc
Timp de livrare:

Transport gratuit
Retururi fără bătăi de cap

Calitate în fiecare detaliu

Îți vei îmbunătăți într-un mod fiabil performanțele cu acest antrenament intens în care folosești haltera. Cu toate acestea, asigură-te că alegi un echipament de calitate superioară care să te ajute în efectuarea celui mai bun antrenament. Acest suport bară greutăți este realizat din oțel de calitate înaltă, acoperit cu pulbere și convinge prin stabilitate și durabilitate. Te poți antrena oricând fără un partener de antrenament: cu suportul halterei KSH015, acest lucru este posibil fără nicio problemă.

Suport bară greutăţi exerciții
logo separator

Barbell rack: reglarea inovatoare a înălțimii asigură condiții optime de antrenament

Atenția acordată ergonomiei este importantă pentru a obține succesul dorit în antrenamente atunci când execuți genuflexiuni și pentru evitarea stresului unilateral în timp ce execuți antrenamente cu haltera. Pentru acest motiv, suportul bară greutăți are un reglaj al înălțimii în 7 trepte. Deschiderile pentru încuietori au fost amplasate la intervale de zece centimetri fiecare. Reglează suportul în funcție de necesitățile tale, în cel mai simplu mod.

Suport bară greutăţi
logo separator

Construcție masivă

Pentru a te asigura că ai să te bucuri de sala ta privată un timp îndelungat, suportul pentru halteră a fost echipat cu un cadru solid, ranforsat suplimentar. Tampoanele de cauciuc antiderapante, în partea de jos, oferă stabilitate suplimentară și previne zgârierea podelei. Funcție inteligentă: un suport atașat cadrului pentru depozitarea greutăților (diametru: 21,3 mm). Profită la maximum de antrenamentul cu halteră folosind acest barbell rack.

Stand de îndoire a genunchiului cu vedere la podea
logo separator

Siguranță

Sistemul dublu de blocare, cu șurub de strângere și un șurub de blocare stabil asigură siguranță maximă. Bine gândit până în cel mai mic detaliu: materialul amortizează amplasarea halterei și este rezistent la zgârieturi.

Vizualizare pe suportul barbell

DATE TEHNICE

  • Greutatea totală: aprox. 16 kg
  • Dimensiunea fiecărui stand: 940-1.530 x 510 x 440 mm
  • Sarcina maximă: 250 kg
  • Suport greutate: 2x 130 mm lungime
  • Reglabil în 7 direcții (la fiecare 10 cm)
  • Acoperit cu pulbere
  • Cadru solid de oțel

INSTRUCȚIUNI DE ASAMBLAREDate tehnice - Suport Bară Greutăţi

K-Sport România – Instrucțiuni de siguranță


Informare a utilizatorului:
Te rugăm să folosești produsul doar în scopul destinat, pentru uzul casnic. Orice alt tip de utilizare poate duce la deteriorarea produsului sau a ceea ce se află în preajma acestuia. Reconstruirea sau modificarea produsului va compromite siguranța acestuia. Atenție: pericol de rănire! De asemenea, te rugăm să respecți instrucțiunile furnizate cu privire la asamblare și siguranță.

Utilizare:
Acest dispozitiv de antrenament trebuie utilizat numai de persoanele adulte! Antrenamentul extrem, incorect și/sau neplanificat poate cauza prejudicii sănătății! Începe întotdeauna sesiunile de antrenament cu o sarcină scăzută și crește-o uniform și ușor în timpul acestuia. Întotdeauna înainte de orice tip de antrenament este bine să faci încălzirea mușchilor.

Întreținere și îngrijire:
Verifică toate componentele pentru a observa dacă sunt deteriorate sau dacă sunt fixate corespunzător înainte de fiecare folosire. Dacă este necesar, curăță aparatul cu o cârpă umedă și puțin săpun. Șterge folosind suficientă apă curată și apoi lasă să se usuce complet înainte de utilizare.

Eliminare:
Acest aparat NU trebuie aruncat împreună cu deșeurile menajere. Pentru o eliminare corespunzătoare, te rugăm să contactezi punctele publice de colectare a deșeurilor din comunitatea ta.
GENOFLEXIUNI CLASICE
NIVEL DE DIFICULTATE:
Dummy pentru Genoflexiuni Clasice cu Bara
P - POZIȚIA DE PLECARE
P1Ajustează suportul de antrenament astfel încât să poți ridica bara fără să fii pe vârful degetelor.
P2Stai în poziție cu picioarele la lățimea umerilor sub bara de haltere.
P3Așează bara pe mușchiul umerilor sau pe trapez. Dacă o așezi prea sus, riști să te rănești grav.
P3Prinde bara cu mâinile și trage coatele înapoi.
Dummy pentru Genoflexiuni Clasice cu Bara
A - EXECUȚIA
A1Ridică bara din suport și inspiră profund, fă ușor o curbă în spate și strânge mușchii abdominali.
A2Coboară greutatea îndreptând șoldurile în spate și îndoi genunchii. Pe durata mișcării, genunchii și vârfurile picioarelor ar trebui să fie orientate în aceeași direcție, iar curbura în spate să fie menținută.
A3Ridică coapsele astfel încât să fie paralele cu solul, inițiază mișcarea de ridicare și expiră.
Grupuri Musculare:
Echipament de Antrenament: Bară de Haltă Greutăți Suport de Antrenament
Scrie o recenzie
Write a ReviewSuport Bară Greutăți
To Top